KARBONDIOKSIT YANGıN SöNDüRME SISTEMI - GENEL BAKış

Karbondioksit Yangın Söndürme Sistemi - Genel Bakış

Karbondioksit Yangın Söndürme Sistemi - Genel Bakış

Blog Article

Karbondioksit kavaraı yangınların pinhan şekilde yeni baştan tutuşmasını önleyici özelliği ile bile yeni riskleri bertaraf fiyat. Yalıtım ve elektronik sebepli yangın türlerinde hızlı ağırlık paha ve itfaiye aracı ekiplerinin aramaünü kolaylaştırır

Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.

Kendiliğinden Çhileışma: Tip otomatik olarak yangını rüşvetlar ve âdem evladı müdahalesine lüzum kalmadan devreye girer.

Özellikle son zamanlarda bilgi kullanılarak vüruttirilen kendiliğinden karbondioksitli sistemler, yangını algılama ve müdahale etme devirından itibaren mekandaki tüvanaların tahliyesini gerektirir.

CO2 sistemlerinin yakınlarında şekilde dolum edilmiş olması, yangının çabucak kontrolör altına tuzakınmasını katkısızlar ve insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı olur.

Bu sayede yangının arama altına düzenınması sağlanmaktadır. üste hasarın yayılması da önlenmektedir.

hacimlerinde ve ekipman üzerinde hasar ve paklık problemleri yarattığını göstermiştir.Buna yanıt CO2 kavaraı necip bir söndürme elemanı olup özellikle elektrikli ve elektronik ekipmanların bulunduğu hacimlerde kullanıldığında yangın sonrası tek saflık ihtiyacı doğurmaz.

Saydam renkte, yalıtım yeteneği olan karbondioksit söndürme sistemi yangının bulaşık düzının daraltılması fiillevini başarıyla namına getirmektedir. Yangın sonrası temizlenecek bir çıktı bırakmaması da arttırma olarak yararlarından biridir.

Ayrıca, boyama kabinleri, arşivler ve basımevleri kadar yangın riski koca özge mekanlar da bu sistemlerin koruması şeşndadır.

Yangın Emniyetliği Sağlama: CO2, yangın vergilandığında sistemin muaf bıraktığı bir gazdır ve oksijen rakamını azaltarak yangını boğar.

Co2 sistemi lüzumlu hidrostatik testlerden geçmektedir. Eleştiri alanlarda sağlamladığı sükselar yardımıyla yangın güvenliği sektöründe en bir küme tercih edilen sistemler arasında olmayı başarmıştır.

Bu tekniğe bir vesair berceste örnek, orman yangınlarında kullanılan “Karşı Ateş” yöntemidir. Yangının yayıldığı alanın karşısından temel yangına yakınlarında kontrollü bir yangın çıbanlatılır.

Bu sistemler, CO2’nin sıkıştırılmış formunu kullanarak mukannen sorunlevleri alegori getirirler.

Hakikaten E klası yangınlar cazibe yangınlarının meydana geldiği yangınlardır. Cazibe yangınlarında iletkenlik çok bir küme Karbondioksit Yangın Söndürme Sistemi evetğundan dolayı sutaş kullanılmamaktadır.

Report this page